Slt, ts mety mi-connecte ny internet everywhere raha puce akama no ampiasaina @ le clé 3G. mb omeo paramètre hafa raha misy de ts manova puce fa puce 3g ihany. Ary raha phone sinoa 2sim ve mety @io paramètre io?? Merci, Alain.
Salut,
Mi-intéressé ahy ny resakareo satria efa manana clé 3G orange zà, ary abonné fa ny blème dia kely loatra ny forfait-ko ka tsy hitako izay ilaina azy. Sao mba afaka ny manome sopapa enao mba afahako mi surf gratuit?
Salut!!Merci pour la config puce simple.Mbol tsis ve le proxy et paga d'accueil gratuit sur clé 3G orange??otran efa mis zany fa mbo ts hay!!Signal mw si possible!!
Ny olana ry zalahy dia izao ; tsoriko za miasa amin'ny réseau informatique ! ; raha vao be dia be ny mampiasa an'io; dia heno be hoe: misy congestion !!! ; hanao sniffing ry zareo dia hita ao hoe: misy mibanaka ato dia ho bloquer-ny indray io ; tsotra kely ny mi-bloquer an'io ; hevitra ny ahy, atao group na news ilay izy dia any no mety ifandraisana ; fa na ito site ito aza mety efa hitany;(izany hoe mail no ifanoratana
Salut daholo
mahafinaritra ny mahita gasy miara miasa otran'izao
tena marina fa lafo loatra ny prix ny internet eto @tsika eny fa na dia efa tonga ary le FO nantenaina 20Mo ho vidiana 6000Ar
ho an'i HAXPOWER , luc , hackstried sns
ito le mailaka
fonky101@gmail.com
ra ohatra mety dia ito ny proposition tsy aleo ve @ na logika instant messenger no miresaka de ao no mamorona groupe
otran'ny ao @ FB zao misy groupoe miresaka momba an'ito resaka internet ito
afaka mampiasa skype sns fa ze mety @ be sy ny maro de mety amiko
andao hiara hiketrika e
Pour info
t@ nanomboka tapaka le proxy pour 3G
ny zavatra nahagaga de ny download torrent mande fona
zany oe ny port 80 sy ny port natif ny orange zany bloké daholo fa kosa mbola misy port misokatra any ho any
aleo fa hi scan IP orange sy portfotsiny ny ataoko de alefako eto ny valiny
tsy haiko naafaka exploitena io port na torrent io
Ho an-tsika mpanao forum: tandremo efa miditra forum moov, fa blacklisté ry zala ny IP, za efa tratra tao, miafena foana ao ambadika na proxy de milamina ok!
"nisy sujet foanana mintsy tao".